Elämäntapatesti-banneri

Tervetuloa Kestävät elämäntavat -sitoumukseen

Tervetuloa Kestävät elämäntavat -sitoumukseen

 

Tervetuloa Kestävät elämäntavat palveluun! Palvelussa tehdään ensin kestävät elämäntavat  -testi, joka laskee henkilökohtaisen hiilijalanjälkesi. Tämän jälkeen saat vastauksiisi pohjautuvia vaihtoehtoja, joilla voit pienentää hiilijalanjälkeäsi. Valittuasi sinulle sopivat teot, rekisteröidy sivuille ja julkaise sitoumuksesi, jaa se sosiaalisessa mediassasi ja ryhdy hommiin! Voit myös raportoida edistymisestäsi aika ajoin.

Palvelu on osa Valtioneuvoston kanslian ylläpitämää Kestävän kehityksen Yhteiskuntasitoumusta ja sen #sitoumus2050 palvelua. Yhteiskuntasitoumukseen kuuluu kahdekasan tavoitetta, joista Kestävät Elämäntavat on yksi. Jokainen testin kautta tehty sitoumus on siten osa Kestävän kehityksen Yhteiskuntasitoumusta. 

 

Voit lukea lisää Yhteiskuntasitoumuksesta täältä.

Tietojesi käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.

Video: Katso inspiraatiota Kestävien elämäntapojen -sitoumukseen Harri Syrjäseltä, Elina Tanskaselta, Vilma Alinalta, Nooralotta Neziriltä ja Ivan Puopololta!

 

Ilmastonmuutos johtuu meistä, joten myös muutos parempaan alkaa meistä! Enemmän tekoja, vähemmän puhetta.

 

Psst. Valitettavasti Kestävät elämäntavat –palvelu ei toimi useimmilla Internet Explorer versioilla. Jos testi ei lataudu, kokeile toista selainta. Jos palvelussa on ongelmia, pyydämme ilmoittamaan niistä osoitteeseen: kestavakehitys@vnk.fi, kiitos!